Rucsacul Tucano Rapido are spate ortopedic, bretele căptușite și reglabile, este foarte ușor de întreținut, iar culorile se potrivesc pentru orice gust. Calitatea este garantată cu doar 399 lei și un mouse fără fir cadou.

Și așa cum, o dată cu începerea anului școlar, încep și grijile pentru copil, ceasurile inteligente Wonlex cu GPS sunt soluția tocmai bună pentru monitorizarea copilului când acesta nu e acasă. Au slot pentru cartelă SIM și multe alte funcții interesante, de la doar 399 lei.

Tot în Centrele Moldcell puteți găsi lampă pentru masă Helmet cu 3 nivele de luminozitate sau căști fără fir Marvo, cu sunet foarte calitativ. Sunt mici bucurii pentru note mari.

Bineînțeles, orice copil și-ar dori să își impresioneze colegii cu un telefon nou. Samsung Galaxy J6 este o alegere ideală, întrucât este foarte performant, iar prețul chiar copilăresc. Doar 3799 lei cu 12 GB incluși timp de un an și posibilitatea de a achita în rate, fără comision. 

Aflați mai multe detalii din acest video: 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.