SIMPTOME

Simptomele acestui sinrom sunt senzații de greutate în hipocondrul drept, periodic apar grețuri, gust amar în gură, constipații sau diaree, fatigabilitate (oboseală).

Bilirubina crescută este doar o consecință sau chiar un indicator al unei probleme mult mai profunde. Având în vedere că această mutație dereglează metabolismul diferitor preparate, administrarea lor poate duce la reacții toxice severe și chiar icter! În rândul acestor preparate se numără paracetamoldezloratadin (trexil, erius, eslotin), antidepresantul sertralin (asentra) și altele.

SOLUȚIA

Laboratorul medical Alfa Diagnostica oferă cel mai avantajos preț al testului genetic la bilirubină - la doar 900 lei, în Chișinău prețul mediu al acestei investigații fiind de 2000 lei! Datorită faptului că acest test a devenit mai accesibil, multor pacienți cu suspecție la acestă boală li s-a stabilit un diagnostic corect.

Mai detailat despre acest test pe site-ul oficial al companiei.  

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.