Printre vizitatori se numără locuitori din toate regiunile țării, dar și turiști de peste hotare.

Principalele distracții care asigură vizitatorii cu energie și adrenalină pentru o săptămână întreagă sunt toboganele gonflabile și trambulinele. La fel, la mare căutare în rândul adulților sunt zonele de odihnă, amenajate astfel încât să asigure comoditate maximă și să ofere un spectru larg de distracții.

Mulți dintre cei care au vizitat parcul în acest week-end spun că au venit pentru a doua sau chiar pentru a treia oară. Ei susțin că „OrheiLand” este în prezent cel mai modern loc de distracții din țară și îi mulțumesc primarului de Orhei, Ilan Șor, pentru acest proiect grandios.

„Sunt din Orhei și vin pe teritoriul parcului practic în fiecare zi. Vin aici după serviciu. Mulțumim primarului nostru Ilan Șor că ne-a făcut așa cadou pentru orașul nostru”, a menționat o locuitoare a orașului Orhei.

Dar printre vizitatori se numără și persoane care au venit pentru prima dată. Susțin că le place ceea ce văd aici și vor veni mai des.

„Îmi place foarte mult la „OrheiLand”. Sunt pentru prima dată, am venit cu întreaga familie. De la Edineț am venit. Ne place foarte mult aici”, a declarat o mămică.

Vizitatorii veniți din sudul țării afirmă că, de la deschidere, „OrheiLand” a devenit un loc căutat de multă lume, fiind mândria țării.

OrheiLand” este mândria țării noastre. Despre cel mai mare parc de distracții din Moldova se discută și peste hotarele țării. Turiști din mai multe țări vin în țara noastră doar pentru a vedea cum arată Centrul familial”, a precizat un tătic venit cu întreaga familie din sudul țării.

Copiii au fost peste tot. Ei fiind și cei mai entuziasmați de toate atracțiile de pe teritoriul celui mai mare Centru cultural-familial.

„Îmi place foarte mult să vin la „OrheiLand”. Vin aici în fiecare zi pentru că sunt din Orhei. Îmi place tot ce este aici, mai ales faptul că toate atracțiile sunt gratuite. Mulțumesc „OrheiLand”, a declarat un copil.

Și cum weekend-ul a venit cu zile toride, tinerii şi adulţii s-au odihnit în zona verde și lângă havuzul muzical.

Printre principalele atracții ale Centrului s-a numărat și „Căsuța Inversată”, iar iubitorii de adrenalină s-au urcat pe liane și pe poduri suspendate.

„Am vizitat „Căsuța Inversată” cu toată familia. E foarte interesant în interior. Totul este inversat. Este ceva neobișnuit pentru țara noastră. Multe lucruri pe care le vedem la „OrheiLand” sunt o premieră pentru țara noastră”, au declarat membrii unei familii din Chișinău.

Centrul cultural-familial „OrheiLand” a fost inaugurat în data de 1 iunie 2018, fiind vizitat până în prezent de peste jumătate de milion de oameni.

Toate atracțiile din parc sunt gratuite, iar pe parcursul întregii veri aici au fost organizate concerte grandioase cu artiști autohtoni și de peste hotare, concursuri, evenimente tematice și tombole cu premii de valoare.

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.