Ce o sa înveți la ACJ?

Procesul de instruire în cadrul Academiei combină sesiuni teoretice de educație mediatică și ateliere practice pentru dezvoltarea abilităților de producerea și promovare a propriului content online. La ACJ vei învăța despre standardele și etica jurnalistică, manipulare informației și factchecking, tehnici de redactare și storytelling, tutorial pentru fotografie și utilizarea avansată a instrumentelor digitale.

În calitate de formatori vor fi activiști civici, bloggeri și specialiști în comunicare, fotografi și designer, jurnaliști și reporter din Moldova și de peste hotare. Mai mult ca atât, la curs puteți beneficia de vizite de studii și stagii de practică la instituțile media din Moldova.

Cine poate aplica?

Cursul este gratis și deschis pentru toate persoanele care doresc să-și creeze sau îmbunătățească propriul produs media. Organizatorii așteaptă tineri cu inițiativă de implicare civică activă.

Cum să aplici?

Completează formularul de aplicare aici, dosarul de aplicare trebuie să fie depus până pe data de 5 septembrie. Cursul se începe pe data de 10 Septembrie și va dura două luni cu lecții de trei ori pe săptămână.

Dacă dorești să afli mai mult vezi cum s-a desfășurat prima rundă al Academy of Citizen Journalism și vizitând pagina web sau pagina de Facebook.

Academy of Citizen Journalism este proiect implementat de Asociaţia pentru Susţinerea Iniţiativelor Studenţilor şi Tinerilor "ASIST" cu susținerea financiară al Black Sea Trust Fund for Regional Cooperation și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

 
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!