Astfel, au fost întocmite 13 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 450 lei la 750 lei și cu aplicarea a câte 3 puncte de penalizare. Un proces verbal a fost întocmit persoanei cu funcție de răspundere, fiindu-i aplicată o amendă de 3.000 de lei pentru admiterea în circulație a vehiculelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice, totodată  fiind înmânate prescripții cu termen de înlăturare a defecțiunilor depistate în termen de 5 zile, iar pentru două unități  de transport a fost anulată ieșirea pe rută din motive tehnice.

Potrivit Poliției Capitalei, scopul acţiunilor întreprinse este de a responsabiliza şoferii şi administratorii privind respectarea regulilor de exploatare tehnică a unităţilor de transport și de a preveni accidentele rutiere cu implicarea transportului public. Totodată, şoferii au fost  atenţionaţi să respecte regulile de circulaţie rutieră.

Poliția a anunțat că va continua activitățile de acest gen.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!