În 2018, startup-urile concurează în câteva categorii:

1. Startup of the Year
2. Founder of the Year
3. Best Social Impact Startup
4. Best Fintech Startup
5. Best Coworking Space
6. Best Blockchain Startup
7. Best Accelerator/Incubator Program
8. Best Newcomer
9. Female rolemodel in Tech
10. Best IoT Startup
11. Best AI Startup
12. Best Biotech Startup

Impact Hub Bucharest este partenerul național oficial, iar Sparking Capital este unul din sponsorii naționali ai Central European Startup Awards.

“Suntem bucuroși că am semnat acest parteneriat cu Impact Hub Bucharest. Vrem să ne aducem contribuţia la dezvoltarea sistemului antreprenorial Românesc, alături de alţi jucători din ecosistem prin intermediul acestui parteneriat, prin investiţiile pe care le facem în startup-uri din România, prin mentoratul, know-how-ul și consultanţa pe care le oferim diferiţilor antreprenori și fondatori”, susţine Vlad Panait, Fondator Sparking Capital.

Marele câștigător al competiției din 2017 a fost UiPath, care a atras recent o investiție de 120 de milioane de dolari și a devenit primul unicorn românesc din zona tech. 

“Antreprenorii români merită să fie susținuți și să li se recunoască eforturile și valoarea atât în țară, cât și internațional, iar noi ne implicăm activ în sprijinirea lor, prin toate resursele de care dispunem”, a declarat anterior Oana Craioveanu, CEO și Cofondator Impact Hub Bucharest.

Competiția Central European Startup Awards România se desfășoară la nivel local în 10 țări din Europa Centrală și de Est: Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria, dar și la nivel regional.

Acest articol face parte din proiectul editorial “FinTech”, susținut de Fagura, primul marketplace de credite din Moldova.

 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!