Bere Chișinău te invită să descoperi o lume de poveste - zone amenajate pentru interesul fiecăruia și distracție pentru toate gusturile și vârstele.

În Zona Radler îți vei putea desfăta simțurile într-o atmosferă relaxantă, pe o adevărată plajă Hawaiana, cu nisip, palmieri și hamace. Gazdele primitoare vor face tot ce le stă în puteri ca să te teleporteze imaginar în Honolulu și să te simți relaxat ca pe malul oceanului. Șezlonguri, masaj, tatuaj cu henna - toate îți vor oferi o experiență de neuitat în compania unui Radler răcoritor, mereu la îndemnă.

La cel mai mare Festival muzical al anului - Chișinău Summer Fest, au fost pregătite 35 de ore de muzică bună. Pe scenele din parcul Dendrariu vor evolua cei mai tari artiști ai momentului. Pe 31 august te vei bucura de:  

- SunStroke Project

- Zdob si Zdub

- Мот

- Sunnery James & Ryan Marciano

- Maurice West

- Tujamo

Iar în prima zi de toamnă te vei distra împreună cu:

- Tharmis

- LUPII (Alex Calancea & Guz)

- Vanotek feat. Lory

- Mahmut Orhan

- Timati

- David Gravell

- Sander van Doorn

În tonul celor 200 de Kwt de sunet curat a fost pregătit un laser show de excepție, ca nu doar să simți, dar și să vezi pulsul distracției! 

Ca să îți răcorești oricând spiritul aprins de muzică și dans, au fost puse la rece zeci de tone de bere. Hangiii și Hangițele te vor întâmpina cu cântece și voie bună. În cele 10 zone de bar poți savura orice bere care e pe placul tău, fără să pierzi prea mult timp în rânduri. Iar dacă vrei să afli și mai multe despre produsele din Familia Chișinău, oprește-te la o degustare ghidată. Sigur nu o să regreți! 

Ca zâmbetul să nu dispară nici pe o secundă de pe fața ta, zeci de animatori vor avea grijă să poți gusta nu doar bere și bucate, dar și să ai bună dispoziție. 

Dacă vrei să îți delectezi gusturile cu cele mai delicioase bucate din bucătăria tradițională sau cea internațională, ești așteptat la Zona Food. Cele 25 de restaurante prezente la eveniment vor întinde o masă plină cu bunătăți, pentru toate gusturile. Pregătește-ți pofta de mâncare pentru o adevărată excursie gastronomică, alintându-ți papilele gustative cu sandwich-uri, burghere, crenvuști vienezi savuroși, cât și gogoși care să îți lase gura apă. Iar dacă vrei să te relaxezi la iarbă verde, te așteaptă gata amenajate zonele de picnic. Nu uita că vei putea savura din berea rece nefiltrată, care va fi dintr-o ediție limitată, dar și din berea brună sau blondă, cu sau fără alcool sau radler - în funcție de gustul tău. 

Chișinău Summer Fest va deveni locul tău de distracție, iar în cazul în care vii cu cei mici, nu vei avea timp de plictiseală. 

Pentru ei a fost amenajat cel mai mare teren de joacă în aer liber, unde vei avea parte de caruseluri, tunuri cu baloane de săpun, jocuri și activități pentru toate vârstele.

Petrece-ți ultimul weekend din această vară alături de familia sau prietenii tăi. Înarmează-te cu buna dispoziție, de restul se ocupă cei aproape 1.000 de oameni implicați în organizare și deservire! 

Pe 31 august și 1 septembrie ești așteptat cu drag la Chișinău Summer Fest - locul unde își vor da întâlnire muzica bună, berea rece, bucatele gustoase, distracția și cele mai frumoase amintiri din această vară. 

Pentru bilete și mai multe detalii, apăsă aici: https://iticket.md/event/summer-fest-2018 

Ne vedem la Summer Fest!

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.