Liceul Da Vinci își va deschide larg ușile, începând cu 1 septembrie, pentru cei 500 de elevi care îi vor păși pragul. Este un liceu în care investițiile depășesc câteva zeci de milioane de lei, fiind dotat cu tot necesarul pentru a studia la nivel european materiile fixe, precum chimia, fizica, biologia, geografia și matematica. Totodată, are un potențial pedagogic bine selectat, astfel încât elevii să primească cunoștințe maxime la materiile umanistice. Cu profil englez-german, liceul dispune de un arsenal didactic impunător pentru a dezvolta olimpici la concursurile naționale și internaționale.

Suprafața instituției depășește 8.700 de m.p., are 29 de săli de clasă, iar numărul elevilor în clasă nu va depăși 18 persoane. Liceul este situat într-o curte de 1,3 ha și va dispune de câteva terenuri amenajate pentru fotbal, baschet, volei, tenis de câmp, pistă de ciclism și skateboarding, iar pentru sezonul rece al anului este prevăzut un teren pentru amenajarea patinoarului.

În interior, liceul oferă elevilor spații de comunicare, învățare în grup, săli de lectură, săli dotate cu tablete pentru documentare sau pentru a lua legătura cu părinții. Totodată, liceul dispune de un bazin de 250 de m.p., sală de squash și help desk pentru a primi asistența necesară în intervalul de timp petrecut la școală.

Elevii vor avea program în intervalul orelor 8:00 - 18:00, unde vor desfășura procesul educațional, precum și toate activitățile extracurriculare: cluburi de debate, cluburi pe interese, activități sportive, activități artistice, fiind totodată încurajați să practice voluntariat, mentorat și alte activități comunitare.

Echipa de profesori a liceului a fost atent selectată în scopul de a oferi elevilor oportunitatea să aibă în față profesori-mentori, care să supravegheze și să co-participe la întreg ciclul de învățare, atât în timpul orelor academice, cât și în afara lor, în cadrul cluburilor de suport.

Alimentația copiilor va fi asigurată în cadrul propriei cantine, iar elevii vor avea posibilitatea să co-participe la procesul de pregătire și de servire a meselor.

În liceu, elevii nu vor avea acces cu gadgeturi, fiind încurajată comunicarea, iar dress code-ul  va fi reglementat de uniforma cu sigla liceului, creată special pentru nevoile copilului, fiind din țesături naturale, ergonomică, comodă, adaptată stilului adolescentin și oferind posibilitatea asortării cu piese din garderoba proprie.

Taxele de studii în cadrul liceului Da Vinci variază în funcție de cliclul de studii, de la 4.000 la 4.800 de euro pentru un an. Această investiție oferă părintelui posibilitatea de a-i asigura copilului un ciclu complet de dezvoltare - atât mediu academic, cât și activități artistice și sportive. În acest fel, copilul primește toată educația în cadrul liceului, iar părinții câștigă timp și resurse.

Procesul de înmatriculare la Da Vinci continuă. Copiii pot fi înscriși în clasele 0-XI.

Pentru detalii, accesați site-ul liceului și pagina de facebook.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.