„Protestul se apropie. În piață au oameni dubioși care au adus corturi, scaune, frigărui și mâncare, astfel ca riscul de provocări și tensiuni a crescut. Vă rugăm să dați dovadă de calm și să filmați orice fel de acțiuni care vă par suspecte. Acțiunile violete sunt inadmisibile. Vă rugăm să urmați instrucțiunile liderilor, moderatorilor protestelor, marcați cu inscripții ACUM. De asemenea, urmăriți toate recomandările și instrucțiunile plasate pe această pagină din numele ACUM. Și nu uitați să luați cu voi pălării/chipiuri și apă”, au scris liderii mișcării pe Facebook.

Amintim că, cu doar câteva ore înainte de protestul mișcării de rezistență națională „ACUM”, în PMAN au apărut corturi și grătare. În același timp, pe Facebook a fost publicat un video în care o femeie este filmată spunând că la Chișinău s-ar organiza o contramanifestație organizată de PDM și Partidul Șor. Partidele vizate nu au comentat informația.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!