Tânărul spune că, imediat după accident, a fost internat, împreună cu alți cinci răniți, la Spitalul Raional din Ștefan Vodă. A fost vizitat atunci de premierul Pavel Filip, dar și de ministrul Sănătății, fiind asigurat că va primi toată asistența necesară.

Ulterior, a fost transferat la Spitalul de Urgență de la Chișinău, în secția Traumatologie. Povestește însă că aici a fost ignorat pe toată perioada tratamentului. Mai exact, spune că așa și nu i-au fost explicate nici diagnosticul și nici riscurile traumelor.

Vedeți în video povestea tânărului:

În noaptea de 21 spre 22 august, la ora 01:30, un autocar de pe ruta Chişinău - Zatoka (Ucraina), cu 41 de pasageri la bord, s-a ciocnit violent cu un tractor și cu un automobil în care se aflau trei persoane, inclusiv un minor. În urma impactului, trei oameni  au murit, iar 19 au fost răniți. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!