Mister la bordul unui avion care venea de la Dubai: 19 pasageri s-au îmbolnăvit

Mister la bordul unui avion care venea de la Dubai: 19 pasageri s-au îmbolnăvit

Panica a fost cu atât mai mare cu cât, inițial, Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor anunțase că aproape 100 de oameni, inclusiv membri ai echipajului, s-au plâns că se simt rău. Imediat după aterizarea uriașului avion, pe pistă au fost trimise ambulanțe.

În avion se afla și cântărețul Vanilla Ice, care a postat pe rețelele de socializare și un filmuleț cu momentul în care autoritățile au declanșat operațiunea de urgență:

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">So I just landed from Dubai and now there is like tons of ambulances and fire trucks and police all over the place <a href="https://t.co/i9QLh6WyJW">pic.twitter.com/i9QLh6WyJW</a></p>&mdash; Vanilla Ice (@vanillaice) <a href="https://twitter.com/vanillaice/status/1037395392315449344?ref_src=twsrc%5Etfw">September 5, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Dintre cele 19 persoane cărora li se făcuseră rău, 11 au fost transportate la spital, iar restul au refuzat să fie tratate. Simptomele erau tuse, vomă și febră. Restul pasagerilor au fost lăsați să plece, după ce au fost consultați, dar li s-a spus să fie atenți în următoarele trei săptămâni și să se prezinte la doctor la primele semne de boală.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">BREAKING: Emirates flight from Dubai quarantined at JFK after 100 people are coughing with high fever. <a href="https://twitter.com/SykesStyle?ref_src=twsrc%5Etfw">@SykesStyle</a> is a passenger on board and says some passengers were sick before they even took off <a href="https://twitter.com/ABC7News?ref_src=twsrc%5Etfw">@ABC7News</a> <a href="https://t.co/WP7Eim4ldh">pic.twitter.com/WP7Eim4ldh</a></p>&mdash; Caroline Patrickis (@Cpatrickis) <a href="https://twitter.com/Cpatrickis/status/1037344603970723841?ref_src=twsrc%5Etfw">September 5, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Potrivit CNN, este vorba probabil de gripă. Un purtător de cuvânt al primarului din New York a declarat că unii dintre pasageri veneau de la Mecca, oraș care se confruntă cu focare de gripă. Un oficial guvernamental a declarat pentru CBS News că nu sunt indicii că ar fi vorba despre o amenințare teroristă.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal