„Este trist și primitiv modul în care PAS, PPDA și PLDM asmut oamenii împotriva unei femei care a fost agresată, cum este doamna Buliga. Aceștia interpretează laș și mincinos o decizie a CEDO, care nu a confirmat dreptul unui bărbat de a lovi o femeie, ci încălcarea unor proceduri de către organele care au instrumentat cazul. Ce societate vreți să construiți? Una în care, ferească Dumnezeu, mamele, bunicile sau fiicele voastre sunt agresate, iar comunitatea aplaudă? E rușinos la ce mânați oamenii”, a scris Marian Lupu pe Facebook.

La scurt timp a apărut și reacția deputatei. Ea a mulțumit celor care au susținut-o și a comentat pe scurt situația.

„Regret că respectivul incident, care este de violență asupra unei femei, a fost transformat în unul politic și speculat, în mod josnic, în lupta politică. În pofida tuturor încercărilor, eu voi continua să fiu o apărătoare a drepturilor omului, să promovez și să susțin lupta împotriva oricărei forme de violența împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în etate si cu dizabilități”, a scris democrata.

Citește și: „Buliga, cere-ți scuze!” Mișcarea de rezistență „ACUM” solicită demisia deputatei PD, în urma deciziei CtEDO

Guvernul, obligat să achite despăgubiri de aproape 8.000 de euro unui pensionar care a lovit-o pe Valentina Buliga

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!