„Sava Wines”, cu gândul spre noi orizonturi și cumpărători. Vinificatorul face un popas la ROOFOFFLINE

„Sava Wines”, cu gândul spre noi orizonturi și cumpărători. Vinificatorul face un popas la ROOFOFFLINE

Mihai Sava face parte din categoria cetățenilor optimiști din țara noastră. De ce? Pentru că mai bine de un deceniu își administrează cu grijă afacerea din domeniul vitivinicol - „Sava Wines” - și abia așteaptă ca fiicele sale să revină din Marea Britanie pentru a continua cele începute de el. Totodată, aceasta una dintre afacerile emergente despre care puteți afla mai multe la cea de-a treia ediție #ROOFOFFLINE. Până atunci, să-i cunoaștem povestea.

Totul a început în anul 2008 când antreprenorul a decis să nu mai livreze vinăriilor materia primă de struguri, ci să-și dezvolte propria afacere cu licori bahice. Cu strugurii pe care îi recoltează de pe cele două hectare și jumătate de vie pe care le deține în zona Codru (mai exact, în localitatea Costești, raionul Ialoveni), produce vinuri precum: Sauvignon blanc, Traminer, Cabernet rose, Merlot rose sau Cabernet sauvignon roșu sec.

...

Publicitate

„Cred că muncim cam 16 ore pe zi. Am avut ocazia să lucrez peste hotare și am auzit o afirmație precum că oamenii care muncesc doar 8 ore pe zi, abia supraviețuiesc. Unii care muncesc 12 ore au un salariu cât de cât decent, iar cei care se dedică muncii 16 ore și mai mult sunt adevărați gospodari”, spune mai în glumă, mai în serios domnul Mihai Sava.

Din anul 2012 și până în 2017 a câștigat patru titluri de „Polobocul de Aur” la concursul cu același nume.

...

De mai bine de doi ani vinurile sunt îmbuteliate, o performanță de care Mihai Sava este mândru și chiar visează ca despre ele să afle și consumatorii altor țări.

...

Afacerea „Sava Wines” este susținută de Proiectul de Competitivitate al USAID, prin consultanță și ghidare în mersul bun al business-ului.

...

„Sava Wines” este una din afacerile emergente despre care veți putea afla mai multe la cea de-a treia ediție #ROOFOFFLINE. Veți putea gusta, dar și cumpăra licorile produse sub această etichetă.

Brandul Wine of Moldova și Oficiul Național al Viei și Vinului este partenerul evenimentului ce va asigura acoperirea cheltuielilor logistice de participare a vinificatorulor la #ROOFOFFLINE Emergent Business.

Partener General #ROOFOFFLINE - Kaufland Moldova.

Partenerul vinăriilor emergente la #ROOFOFFLINE Emergent Business - Oficiul Național al Viei și Vinului, care este promotor al brand-ului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal