„Sunt sigur că fiecărui om, atât femeilor, cât și bărbaților, dar mai ales bărbaților le place o casă frumoasă, o mașină bună, un oraș frumos, în același timp - femei frumoase. Pentru mine, femeia trebuie să fie frumoasă și în interior. Pe peretele meu sunt Whitney Houston, fiindcă îi apreciez talentul, actrița Elizaveta Boiarskaia, care arată bine, și Monica Bellucci, care are peste 50 de ani, dar arată și astăzi ca o femeie”, a declarat Alexandru Botnari în cadrul emisiunii „Constelațiile Moldovei by Artur Efremov”.

Whitney Houston, Elizaveta Boiarskaia și Monica Bellucci

Primarul de Hâncești a fost întrebat de ce nu are însă în cabinet portretele președintelui Igor Dodon, cel al premierului Pavel Filip sau al președintelui PDM, Vlad Plahotniuc. „Idolul pentru cetățenii noștri nu trebuie să fie nici președinte, nici premierul, nici președintele de partid. Înainte, trebuia să fie pe perete portretul președintelui. Unde e republică prezidențială, e altfel. Dar noi considerăm că asta e țară democratică, unde nu trebuie să avem niște idoli”, a explicat acesta.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!