„Nu am reușit să-i organizez pe fotbaliștii, nu am reușit să-i motivez pentru acest meci. (…) Am jucat bine în prima repriză, însă apoi Luxemburg a deschis scorul în urma unui corner. Cea de-a doua repriză a fost o catastrofă. Greșelile pe care le-au făcut fotbaliștii noștri sunt de neiertat pentru jucătorii care evoluează în Liga Națiunilor”, a declarat Alexandru Spiridon, citat de Moldfootball.com.  

Antrenorul a mai declarat că nu are de gând să ia „decizii pripite” și că urmează să analizeze prestația jucătorilor.  

Selecționata de fotbal a Moldovei a debutat cu o înfrângere într-o nouă competiție UEFA - Liga Națiunilor. Elevii lui Alexandru Spiridon au pierdut în deplasare în fața Luxemburgului, scor 4-0. 

Tricolorii vor juca următorul său meci în Liga Națiunilor pe Stadionul Zimbru din Chișinău, unde o vor înfrunta pe echipa din Belarus, care a câștigat ieri meciul său cu San-Marino, scor 5-0. Partida dintre Moldova și Belarus va avea loc marți, 11 Septembrie 2018, cu începerea la ora 21:45. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!