UPDATE 17:28 Mama lui Igor Dodon și unul dintre fiii acestuia au fost externați de la spital în urma accidentului din această după amiază.

UPDATE 16:27 În total, trei persoane au suferit răni ușoare și de gravitate medie urmare a accidentului, anunță Serviciul Protecție și Pază de Stat într-un comunicat de presă. 

UPDATE 16:03 Momentul impactului a fost înregistrat într-un filmuleț publicat pe pagina socialistului Vlad Batrîncea, care a sugerat că ar fi vorba de un accident provocat în mod intenționat. 

UPDATE 15:38 Starea președintelui este satisfăcătoare, a declarat șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea. În mașină prezidențială se mai afla mama lui Igor Dodon, soția și unul dintre fiii președintelui

UPDATE 15:34 Igor Dodon se simte bine și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a declarat consilierul prezidențial, Maxim Lebedinschi, pentru agenția RIA Novosti 

UPDATE 15:00 Poliția Republicii Moldova anunță într-un comunicat că președintele Igor Dodon se afla în una dintre mașinile implicate în accident

UPDATE 14:57 Între timp, pe pagina de Facebook a președintelui a apărut o postare despre o deplasare în orașul Basarabeasca

UPDATE 14:40 Potrivit Poliției, în accidentul rutier au fost implicate două unități de transport. Deocamdata nu se cunoaște dacă președintele Igor Dodon se afla în una din aceste mașini. 

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, accidentul s-a produs în această după amiază pe șoseaua Chișinău - Călărași. Poliția promite că va reveni cu detalii. 

Medicii sunt la fața locului.

 

Foto: Facebook 

Știrea se actualizează. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!