Din 1 septembrie 2018, clienții băncii beneficiază de un comision fix pentru transferurile efectuate din conturile deschise la Victoriabank către Banca Transilvania din România, în valoare de doar 10 EUR/tranzacție, indiferent de suma transferată. 

Executarea transferurilor în favoarea clienților care au un cont deschis în Banca Transilvania, cu un comision de 10 EUR, este valabilă pentru următoarele valute: EUR, RON, CHF și GBP, excepție fac transferurile în USD, pentru care se percepe un comision standard al băncii. 

Comisionul se va percepe din contul ordonatorului în valuta aferentă transferului pentru fiecare operațiune. La executarea operațiunii nu se va percepe comisionul băncii corespondente și comisionul pentru mesaje SWIFT. 

Serviciul de transfer, cu un comision fix de 10 EUR, se adresează tuturor categoriilor de clienți Victoriabank - persoane fizice și persoane juridice. Pentru a beneficia de acesta atât plătitorul, cât și beneficiarul trebuie să aibă un cont deschis la una din băncile participante. 

În plus, transferul devine mai rapid, deoarece nu mai este necesară intermedierea unei bănci corespondente, iar banii ajung direct în contul beneficiarului, deschis la Banca Transilvania, România. Pentru o tranzacție de 100.000 EUR, clienții Victoriabank, persoane juridice sau persoane fizice, achită acum doar 10 euro, mult mai puțin față de comisionul standard de transfer de 250 EUR. 

Dacă încă nu ești Client Victoriabank, acesta este încă un motiv să devii parte a familiei! Banca te așteaptă la cea mai apropiată sucursală să deschizi un cont bancar în valuta corespunzătoare! 

Economisește timp și bani cu Victoriabank și Banca Transilvania! 

*****

Banca Transilvania este cel mai mare grup financiar din România. BT şi BERD, ca parteneri strategici, doresc să continue creșterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova. În prezent, Victoriabank este unul din liderii pieței bancare din țară și își surprinde mereu clienții cu produse noi, tehnologii inovative, servicii rapide și calitative.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.