„În această dimineață angajații Inspectoratului de Poliție Botanica de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Telenești urmau să efectueze o percheziție într-un apartament din sectorul Botanica pe un dosar de furt de documente și huliganism. Persoana bănuită a refuzat categoric să permită accesul în locuință, astfel că s-a decis crearea unei celule de criză și s-a decis intrarea în forță în apartament. În momentul intervenției angajaților de la Fulger persoana a opus rezistență. Bănuitul avea asupra lui un cuțin în formă de sabie. Colegii au utilizat pistolul din dotare și l-au rănit. Imediat, la fața locului i s-a acordat ajutor de către angajații SMURD. Persoana bănuită a fost internată la Urgență. Acum câteva minute am primit informația că a decedat”, a declarat șeful IGP, Alexandru Pînzari.

Potrivit lui, victima are un trecut infracțional „bogat” și anterior a fost judecat de șapte ori pentru furt, jaf și tâlhărie, iar cu ani în urmă, fiind în penitenciar, și-a automutilat o mână în formă de protest.

În urma intervenției un polițist a fost rănit. Copiii și cele două femei au fost îndepărtate de la pericol.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!