Instalarea televizorului QLED TV 2018 este posibil de realizat incredibil de aproape de perete datorită montării fără spațiere de la perete. Datorită acestui dispozitiv spațiul din casă este utilizat în mod rațional, iar interiorul camerei nu suferă schimbări.

Iată alte câteva avantaje tehnologice inteligente care ar merita luate în considerație:

  • Regimul Ambient - facilitează proiectare imaginilor cu muzică pe fundal în timp ce televizorul este oprit. Mai poate proiecta pozele preferate de familie sau chiar vremea de afară. Avantajul e că ai în casă un alt „tablou” de fiecare dată și nu un „mare chenar negru”. Acesta nu aduce doar elemente decorative în casă, dar arată ca un centru informațional în încăpere.

  • Ecranul fără de rame - nu te limitează în vizibilitatea imaginilor. Designul minuțios de 360 ° al televizoarului QLED arată imagini impecabile din orice unghi, iar acestea capătă viață chiar în fața ochilor spectatorului.
  • Un singur cablu - One invisible Connection, care înlocuiește toate cablurile care atârnă mereu lângă TV-ul din casa ta. QLED TV 2018 se integrează perfect în interiorul casei și implicit lasă mai mult spațiu liber în încăpere.

  • Aplicația SmartThings, gestionată prin Telecomanda Universală - One Remote Control, conectează toate dispozitivele inteligente din încăpere. Conținutul, toate comenzile cu dispozitivele conectate, precum și funcția simplificată a Smart Tv și controlul televizorului sunt dinstr-un singur loc. Telecomanda Universală vă permite să vă conectați la toate smart-dispozitivele din casă începând cu telefonul și până la aparatele de uz casnic, care pot fi controlate doar de la televizor.

Ce zici, ești gata să scapi de cabluri multe, rame fără rost, dar și de 10 telecomenzi care se tot perindă prin casă? Pentru mai multe detalii compară acest dispozitiv cu cel pe care îl ai acum - AICI.

Ai 3 ani de garanție exclusiv în rețelele Bomba, FoxMart, Maxim și High-tech.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.