Sport, muzică și socializare. Toate s-au combinat perfect la festivalul „Bucurie în Mișcare”

Sport, muzică și socializare. Toate s-au combinat perfect la festivalul „Bucurie în Mișcare”

În ziua de duminică, 9 septembrie, iubitorii distracției și ai modului sănătos de viață s-au reunit pentru a celebra sportul la festivalul „Bucurie în Mișcare”. Evenimentul este implementat pentru al III-lea an consecutiv cu suportul Kaufland.

Alături de familie și prieteni, vizitatorii au avut parte de jocuri team-building, tir cu arcul, mascote și multe alte distracții pentru pici și adulți.

Publicitate

Seara a fost culminată de un concert de la Moldovan National Youth Orchestra și Alex Calancea Band.

...

Pe parcursul zilei, în toate zonele festivalului s-au desfășurat diverse activități, la care au avut posibilitatea să participe toți, de la mic la mare. Ediția a III-a a venit cu noi surprize la zona de team-building.

...

A fost explorată la maxim și zona Jocurilor Copilăriei, unde copiii, împreună cu părinții, s-au amuzat la tragerea cu arcul, fun basketball și fotbal target. Tot în această zonă, picii au încercat săritul în saci.

...

Cei mai mici vizitatori ai evenimentului „Bucurie în Mișcare” au avut parte și de o serie de master-classuri și face painting. Aceștia s-au transformat în eroii lor preferați și s-au jucat cu mascotele preferate: Minionul și Hello Kitty. Voluntarii festivalului s-au asigurat că picii primesc doza maximă de distracție și au lansat baloane de săpun uriașe împreună cu ei.

...

Tot pe teritoriul festivalului, au avut loc două cupe sportive: la fotbal și volei. Cupa la fotbal s-a desfășurat între echipele de copii, iar acea la volei i-a pus în mișcare pe studenți. Echipele câștigătoare au fost premiate.

În zona scenei, s-au desfășurat manifestații sportive, prezentate de antrenori, alături de echipele lor de învățăcei. Vizitatorii au avut parte de dansuri moderne și orientale, prestații de taekwondo, yoga, fitball, iar după amiază a avut loc și un flash mob „Bucurie în Mișcare”.

...

„La a trea ediție a Festivalului spunem cu Bucurie că am crescut, iar în cei trei ani de prezență în Moldova am reușit să creștem ca o mare comunitate de oameni care iubesc si aleg mișcarea. Proiectul îi provoacă pe toți iubitorii de sport să promoveze un mod sănătos de viată și mișcarea în comunitate. Suntem extrem de recunoscători tuturor partenerilor și prietenilor acestui minunat proiect pentru aportul adus în realizarea activităților și desfășurarea Festivalului”, a menționat coordonatorul festivalului, Olga Cortac.

...

„Bucurie în Mișcare este un eveniment de suflet pentru noi. Este vorba despre mișcare, prieteni, sport, competiție, joacă și momente petrecute împreună cu cei dragi. Suntem foarte fericiți că este primit cu așa un entuziasm și de către cetățenii din Chișinău. Deja așteptăm ediția viitoare”, a adăugat Anna-Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland România.

...

...

Eveniment a fost susținut de AGORA și EA.md.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal