Întrebările fără răspuns ale accidentului suferit de Igor Dodon: Ce (nu) este secret de stat

„Am mers să vizitez băieții din Serviciul de pază și protecție de stat (SPPS), să mă asigur că se întremează și să le multumesc pentru autosacrificiu și profesionalism. Unul dintre ei l-a protejat cu corpul său pe feciorul meu. Important e să ieșim mai înțelepți, mai pregătiți și mai puternici cu duhul din asemenea situații. Și să demonstrăm curaj si perseverență în ceea ce avem de făcut în continuare”, a scris Dodon.

În înregistrare apar cinci angajați ai SPPS, în pofida faptului că luni serviciul de presă al SPPS ne-a declarat că au avut nevoie de îngrijiri medicale doi angajați, referindu-se la cei doi șoferi care se aflau la volanul Mercedesului în care se afla Igor Dodon și, respectiv, al mașinii Volkswagen Touareg. Potrivit ofițerului de presă al instituției, Maia Angheni, ambii ofițeri SPPS au fost internați la spital și se află într-o stare satisfăcătoare.

Amintim că șoferul camionului care s-a tamponat în automobilul în care se afla Igor Dodon cu mama și unul dintre fii acestuia s-a ales cu un proces penal  intentat pe numele său. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost internat în spital cu diverse traumatisme, însă viața sa nu este pusă în pericol. Potrivit Poliției, șoferul camionul s-ar face vinovat de producerea accidentului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!