Pe de o parte, oamenii adesea neglijează remediile de protecție personală. Pe de altă parte, luând în considerare faptul că adesea infecțiile nu se manifestă clinic, pur și simplu nu apare necesitatea de a face vre-o investigație.

Cea mai răspândită întrebare - câte sunt?

Nouăsprezece - 8 bacteriene, 7 virale, 2 parazitare, 1 protozoică, 1 micotică. Detalii pe siteul oficial.

Când merită să faceți investigații

Aici există două opțiuni. Sau vă supără ceva (de la un discomfort mic până la imposibilitatea de a urina), sau, dacă a avut loc sex neprotejat.

Poate, totuși, pericolul a trecut? 

Doar câteva infecții se pot manifesta peste 3-7 zile după sex. Majoritatea însă nu se manifestă. De aceea, totuși, ar trebui să vă faceți investigații medicale.

Unde să îmi verific starea de sănătate

Din multe anumite motive, vă sugerăm - laboratorul medical Alfa Diagnostica. În primul rând, aici puteți da analize la oricare infecție. În al doilea rând, infecția poate fi depistată prin mai multe metode. În al treilea rând, este garantată precizia maximală a analizei. Al patrulea motiv este că fiecare probă trece controlul prelevării. În al cincilea rând, rezultatele sunt gata în termeni restrânși.

Cum mă pregătesc pentru analiză

Foarte simplu: nu urinăm cel puțin 2-4 ore înainte de prelevarea analizei și nu efectuăm toaleta igienică a organelor sexuale.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.