Un stil vestimentar complementar atitudinii este un must have pentru fiecare bărbat. Rafinamentul, eleganța masculină și principalele reguli de combinație a pieselor vestimentare pot fi învățate.

La ultima sa vizită a rămas surprins de ce a a văzut pe străzile capitalei: „Ce-mi place la Chișinău este interesul bărbatului de a fi corect îmbrăcat și elegant, judecând din imaginea vieții sociale pe care mi-am format-o de la persoanele publice de la TV. Am observat un interes față de stil, ceea ce mă face să cred că am venit unde trebuie”, ne-a declarat Cezar Ionașcu.

Acum ai ocazia să primești cele mai actualizate sfaturi de la specialistul Cezar Ionașcu. Cu o experiență de peste 10 ani, în care a învățat bărbații ce înseamnă un stil convingător și impunător, revine la o întâlnire în showroom-ul Florentino Delure din Chișinău.

Dacă vrei să explorezi variațiunile și formele corecte ale vestimentației de toamnă-iarnă, dacă îți dorești să socializezi și să-ți formezi o imagine originală, nu uita să te înregistrezi în prealabil la numărul de telefon: 060472288.
Urmărește evenimentul pe Facebook pentru a afla mai multe detalii.

Întâlnirile se vor desfășura în ședințe de consultanță în grup, cât și individuale.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.