Printre ultimele succese este vinul roșu sec „Negru Împărat”, un cupaj de cabernet și merlot, roada 2016. Dan Prisăcaru, proprietarul „Minis Terrios” descrie vinul ca fiind „unul ce respiră cu respect”. „Negru Împărat” a obținut medalia de aur la Berliner Wine Trophy din acest an.

Viile se găsesc pe 10 ha din IGP Valul lui Traian, iar producția este exportată în țări precum România, Canada, Japonia, Olanda etc.

Din spusele lui Dan, vinurile roșii rămân a fi în topul preferințelor celor care aleg producția „Minis Terrios”.

Pe 13 septembrie vino să dezlegăm împreună misterul vinurilor familiel Prisăcaru și să le aflăm secretul ce îi face atât de buni!

 

Partenerul general al evenimentului - Kaufland Moldova. Partenerul vinăriilor emergente la #ROOFOFFLINE Emergent Business - Oficiul Național al Viei și Vinului care este promotor al brand-ului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!