UPDATE 21:30 Apple a prezentat și modelul Iphone XR, care ar urma să aibă un preț mai accesibil, de la 759 de dolari. Acesta are o singură cameră și este disponibil în mai multe culori. 

UPDATE 21:00 Noul Iphone XS va avea 512 GB pentru stocare internă. O funcție nouă va permite realizarea mai multor cadre automat, astfel încât în fotografia finală să fie păstrate cât mai multe detalii. Noul model va fi accesibil cu dual-SIM. Iphone XS va avea avea un preț de la 999 de dolari, iar XS Max - de la 1.099 de dolari.

UPDATE 20:39 Iată care sunt primele imagini cu noile Iphone XS și Iphone XS Max:

UPDATE 20:24 Noul Apple Watch are senzori avansați de mișcare. În caz de o căzătură, ceasul va detecta mișcarea. Prin urmare, dacă timp de un minut veți rămâne nemișcat, automat se va expedia o notificare serviciilor de urgență. Iar dacă pulsul va devia de la normal, veți primi un mesaj. Totodată, puteți genera o electrocardiograma pentru a o trimite direct medicului cardiolog. Prețul pentru noul model începe de la 399 de dolari. 

UPDATE 20:40 A fost prezentat un nou Apple Watch, seria 4. „Este pur și simplu frumos. Ecranul este simțitor mai mare. Acum, puteți adăuga fețele oamenilor dragi, pe care îi poți apela printr-o simplă apăsare. Sau puteți crea un ceas cu diferite fuse orare dacă vă place să călătoriți mult. Sau puteți crea un cea fitness, cu toate aplicațiile pe el”, a spus reprezentantul companiei.

Și noile modele de Iphone au fost ținute în secret, în mediul online s-a vorbit despre telefoanele XS, XS Max, dar și XR, despre care s-a spus că ar putea avea un preț mai accesibil.

Apple este al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Ultimele modele de Iphone lansate au fost Iphone X, Iphone 8 şi Iphone 8 Plus.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!