„Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant este una dintre prioritățile companiei Microinvest. Pentru noi contează mult să ne vedem colegii venind la serviciu din plăcere, fiind mândri de compania lor”, menționează Olesea Cobzari, responsabilă a departamentului de resurse umane Microinvest.

„Este important ca echipa să fie bine dispusă și pasionată de munca pe care o face, de aceea ne gândim întotdeauna cu ce îi putem surprinde plăcut, aducându-le cât mai multe beneficii. Căci, până la urmă, un angajat mulțumit este mult mai fidel companiei. Astfel, am răspuns cu entuziasm companiei  UP Moldova la oferta de a implementa tichetele de masă electronice pentru angajații noștri”, mai susține Olesea Cobzari.

Ce sunt tichetele de masă electronice?

Tichetele de masă electronice reprezintă un card de plastic dotat cu toate elementele de securitate moderne, precum cod PIN și cip, care permite efectuarea plăților „contactless”. Pe acest card este transferată lunar suma de 45 de lei înmulțită cu numărul de zile lucrătoare din lună.

Cum și unde pot fi utilizate tichetele de masă electronice?

Avantajele cardului electronic sunt că acesta poate fi folosit atât în diferite localuri de alimentație publică, cât și pentru a cumpăra produse în rețele de magazine alimentare, iar suma neutilizată rămâne pe card și angajatul o poate folosi timp de 6 luni.

Angajații pot, de asemenea, să descarce o aplicație electronică, care le permite să verifice soldul cardului, să primească notificări despre transferarea banilor pe acesta și despre ofertele curente, dar și să vadă lista actualizată a magazinelor și localurilor de alimentație publică. 

Avantaje

  • Un bonus considerabil la salariu;
  • Angajatul însuși alege cum și unde să utilizeze suma alocată;
  • Suma transferată nu este impozitată;
  • O gamă largă a localurilor de alimentație publică și a rețelelor de magazine alimentare;
  • Plată „contactless”;
  • Restul sumei neutilizate rămâne pe card și poate fi cheltuită ulterior.

În 2017, Microinvest a fost singura companie din sectorul financiar-bancar, clasată pe locul trei în categoria „Cel mai bun angajator al anului”, poziție acordată de AXA Management Consulting.

O astfel de evaluare înaltă demonstrează eficacitatea strategiei și a instrumentelor HR utilizate în cadrul companiei. Aceasta reprezintă o recunoaștere a tendinței companiei de a oferi un mediu de lucru plăcut, contribuind la dezvoltarea profesională a echipei noastre. 

Dar compania voastră cum are grijă de voi?

Microinvest - este compania de creditare cu capital străin, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu anul 2003. Potrivit datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare din 2018, Microinvest este cea mai mare instituție de credit pentru microfinanțare din țara, înregistrînd cele mai mari active. 

Compania este un partener de încredere pentru persoanele fizice și deținătorii micului business, oferind creditare flexibilă și la timp  clienților săi.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.