„Noi suntem recunoscători actualului Guvern, dar mai sunt domenii unde așteptările noastre sunt mult mai mari. Dacă ne-am angajat să corespundem așteptărilor, trebuie să aducem oameni noi în structurile guvernamentale. În acest context, am discutat cu primul ministru Pavel Filip. El a solicitat posibilitatea de a schimba componența Guvernului. Urmare a acestor discuții, in următoarele zile vom face o analiză. Marți vom discuta remanierile necesare în cadrul Guvernului”, a anunțat Vlad Plahotniuc. 

Marți, 12 septembrie, Partidul Democrat s-a reunit în ședință săptămânală, în timpul căreia a fost anunțată convocarea ședinței extraordinare a Consiliului Politic Național.

De menționat că, în ultimele săptămâni mai mulți guvernanți au fost mustrați de primul ministru. Este cazul ministrului Agriculturii, Liviu Volconovici, criticat dur după ce studenții de la UASM au fost „măturați” la alt cămin, dar și al ministrului Economiei, Chiril Gaburici, avertizat din cauza unor plăți dubioase în sectorul IT

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!