De această dată, după o vară tumultoasă și în nenumărate discuții pe care le-am avut cu partenerii nostri, suntem tot mai convinși că inițierea și menținerea unei afaceri în Moldova este un act de mare curaj. Echipa AGORA și-a propus să aducă în lumina reflectoarelor câțiva oameni  care au avut ambiția să deschidă un business în Moldova și au rămas acasă pentru a o crește.

  • Companie curajoasă: OLDCOM  (o afacere de familie ce se bucură de un real success în industria modei, în special pentru cunoscutele espadrile. Istoria brandului are rădăcini din anul 1994, iar în 2014 a fost lansat primul model de espadrile)
  • Companie curajoasă: HERMINA (pentru faptul că au cucerit inimile și garderobele noastre în doar câțiva ani)
  • Companie curajoasă: WINE GOGH Restaurant ( pentru promovarea vinurilor autohtone și susținerea producătorilor din domeniul vitivinicol, inclusiv afacerile emergente cu vin)
  • Companie curajoasă: BRUTĂRIE ARTIZANALĂ DORIN MEREUȚĂ ( pentru cei patru ani de copt produse de panificație din ingrediente sută la sută eco. Dorin Mereuță rămâne fidel acestui principiu și încearcă să îl promoveze în continuare)
  • Companie curajoasă: CASA DACĂ Boutique Hotel (pentru susținerea valorilor autohtone, a tradițiilor și pentru faptul că într-un interval de timp foarte scurt a reușit să cucerească inimile turiștilor, dar și a noastră, a localnicilor)
  • Companie curajoasă: ROZMARIN CAFE (pentru menținerea unei afaceri în domeniul restaurantelor, în special pentru faptul că susține producătorii autohtoni din industria alimentară)
  • Companie curajoasă: ALFA DIAGNOSTICA (pentru echipa de medici profesioniști și oferirea unor servicii de top în timp rapid și exact)

> > > > > >

Vezi și: #ROOFOFFLINE „Emergent Businesses”: Muzică live, voie bună, oameni frumoși, dar și discuții calitative (Video)

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!