Potrivit calculelor noastre, pentru o nuntă cu circa 150 de invitați este necesară suma de aproximativ 240 000 de lei. Bineînţeles, suma variază în funcție de preferințele mirilor.


Pregătirea începe cu rezervarea localului unde va avea loc ceremonia. Aici prețul variază în funcție de luxul restaurantului. Astfel, per invitat se achită în medie de la 500 până la 1500 de lei. Pentru servicii foto sau video, mirii trebuie să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 7 800 și 44 000 de lei. Diferența de preț o face calitatea, tipul materialului dar și rapiditatea rezervării acestor servicii.

Indiferent de preferințe suma totală pentru organizarea acestui eveniment va ajunge la circa 240 000 de lei, condiția fiind ca pregătirile să înceapă cu cel puțin un an înainte. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!