Jurnalistul AGORA l-a întrebat pe prim-ministrul Pavel Filip de ce unii colegi din presă nu sunt lăsați să intre la evenimentele de interes public. „Dacă nu cunoașteți, numele meu este Pavel Filip și eu sunt prim-ministrul Republicii Moldova. Dacă este vorba de conferințele de presă de la Partidul Democrat, vă rog să vorbiți cu cei care reprezintă nemijlocit acest lucru. Este purtătorul de cuvânt și cred că sunt oameni care își fac meseria. Dar, dacă vreți punctul meu de vedere, consider că evenimentele trebuie relatate obiectiv. Eu am văzut mai puțină obiectivitate la acest post de televiziune”, a spus Pavel Filip, deși în sală erau prezenți jurnaliști de la posturile TV afiliate democraților, care au fost anterior acuzate de manipulare de către ONG-urile de media.

Echipa TV8 nu a fost lăsată să intre nici la conferința de vineri a democraților. Responsabilii de la partid au invocat atunci politica editorial a postului de televiziune.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!