Serviciul P2P de la FinComBank, acum și pentru deținătorii de VISA!

Serviciul P2P de la FinComBank, acum și pentru deținătorii de VISA!

Transfer de la card la card (P2P)” vei putea efectua transferul bănesc în doar câteva secunde, fără a te adresa la bancă.MasterCard Inc. Acum însă, FinComBank extinde acest serviciu și pentru deținătorii 

Transferul P2P este un serviciu modern, care funcționează ca o alternativă a transferurilor tradiționale, efectuate la ghișeele băncilor. Acum fiecare poate efectua transferuri bănești printr-un singur click, în orice colț al lumii și la orice oră – simplu și rapid.

Dacă deții cardul VISA sau MasterCard Inc. al oricărei bănci din Moldova, poți efectua transferul P2P direct de pe pagina web fincombank.com, accesând rubrica „Transfer online de la card la card”. Pentru clienții băncii, acest serviciu poate fi accesat prin internet-banking, pe pagina web fincompay.com.

Care sunt condițiile de utilizare a serviciului P2P?

Transferurile se realizează de la un card emis de orice bancă din Republica Moldova spre un card valabil al oricărei alte bănci din țară sau de peste hotare. Transferul are loc momentan și poate fi accesat 24/24, tot de ce ai nevoie este un dispozitiv cu conexiune la Internet, fie calculator, telefon sau tabletă. Poți efectua transfer în Lei moldovenești, Dolari SUA sau Euro.

Care sunt avantajele acestui serviciu?

· Transferi bani oriunde te-ai afla;

· Banii ajung pe cont în câteva clipe;

· Serviciul e accesibil 24 de ore pe zi/7 zile pe săptămână;

· Simplu și ușor în utilizare: trebuie să cunoști doar numărul cardului și numele, prenumele ale destinatarului transferului;

· Poți efectua transferuri între carduri VISA, MasterCard Inc. sau VISA și MasterCard Inc., după bunul plac, indiferent de banca pe care le-a emis.

Contul și cardul meu vor fi securizate în mediul online?

Transferul este securizat, pentru că se efectuează cu utilizarea tehnologiei 3D-Secure. Pentru a confirma și a finaliza transferul P2P este necesar să introduceți o parolă unică pe care o primiți la fiecare tranzacție printr-un SMS, la email sau prin internet-bancking.

Cu FinComBank S.A. este simplu și util. Beneficiază de serviciu P2P accesând https://fincombank.com/ro/transfer-online-p2p/ sau prin internet-banking, pe pagina web fincompay.com. Descoperă serviciile online și lasă-te în grija noastră, căci totul este creat pentru comoditatea ta!

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99 E-mail: [email protected], website: www.fincombank.cоm

FinComBank a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Publicitate

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal