Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi şantierul din zonă, pentru a verifica calitatea lucrărilor. El a spus că speră că odată cu apariția acestei benzi se va fluidiza traficul  rutier din zonă. 

Lucrările pe şantier se execută de către ÎM Regia „Exdrupo”. Până acum, au fost strămutaţi pilonii rețelei de contact şi de iluminat public, dar şi obiectivele de semafor şi de monitorizare video a traficului rutier. De asemenea, a fost reamplasată stația de așteptare a transportului public „Piața Ovidiu”, extinsă suprafaţa parcării din preajma supermarketului de pe bd. Dacia, dar şi amenajat trotuarul. După finalizarea lucrărilor de reconstrucţie, vor fi amenajate şi zonele verzi din zonă. 

Pentru realizarea proiectului de amenajare unei benzi suplimentare pe str. Bucureşti au fost prevăzuţi 370 mii lei.  

Anunțul despre începerea lucrărilor a avut loc la sfârșitul lunii mai.
Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!