Potrivit responsabilii de implementarea proiectului, vor demara şi lucrările de restabilire a asfaltului ca urmare a săpăturilor şi intervenţiei la reţelele edilitare pe tronsonul cuprins între str. Tighina şi str. Bulgară. Astfel, începând cu săptămâna viitoare va fi reluată circulaţia şi pe acest tronson de pe strada 31 august 1989. 

Pe perioada efectuării lucrărilor de intervenţie la reţelele edilitare de pe str. 31 august 1989, circulaţia transportului pe str. Bucureşti, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – Ciuflea este organizată pe ambele sensuri de circulaţie. 

Lucrări de reabilitare a reţelelor edilitare se vor efectua şi pe străzile Tighina şi Alexandru cel Bun. Aceste lucrări se încadrează în Pachetul nr. 2 a proiectului „Chişinău – Drumuri Urbane”, care prevede reabilitarea a încă 3 străzi din centrul oraşului – 31 august 1989, Tighina şi Alexandru cel Bun. Lucrările de reconstrucţie a străzilor vor începe în luna februarie a anului 2019.  

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!