„Știu că e pe neașteptate, dar eu vin cu cadouri. Am fost la hramul din Vărzărești, dar nu puteam să omit așa un eveniment. Doi tineri din echipa PD, frumoși, simpatici, au decis să-și facă o viață împreună. Vă doresc o viață lungă împreună, să vă crească băiețelul mare și voinic, iar voi să vă găsiți liniștea între voi. Casă de piatră și sărbătoare fericită”, spune Plahotniuc în discursul ținut la nuntă. 

În imaginile postate de mireasă pe Facebook se observă că Plahotniuc este alături de fostul deputat Constantin Botnari, considerat „mâna dreaptă” a șefului de partid.

Plahotniuc este filmat, mai apoi, la masă cu alți nuntași, ciocnind pahare. La final de video, mireasa îl asigură că el va fi susținut în continuare.

Amintim că din postările de pe rețelele de socializare, președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, ar urma să candideze în circumscripția care cuprinde raionul Nisporeni. Aici, de exemplu, acesta a organizat mai multe concerte, la unele fiind prezenți și premierul Pavel Filip, președintele Parlamentului, Andrian Candu. De asemenea, împreună cu prim-ministrul, a vizitat două sate din aceeași regiune de Hramul localităților. Totodată, anterior, postul TV Canal 2, afiliat democraților, și-a deschis o redacție teritorială la Nisporeni. Iar localitatea în care se află școala medie la care și-a făcut studiile Vlad Plahotniuc face parte din aceeași circumscripție.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!