„Băgătorul de seamă al PDM din teritoriu, Vasile Bâtcă, i-a „invitat”, de fapt, obligându-i pe toți primarii să aducă cât mai mulți cetățeni la Vărzărești, pentru a putea Plaha face „baie de oameni”, afirmă Maria Ciobanu.

Contactat de AGORA, Vasile Bîtcă nu a fost de găsit pentru a comenta acuzațiile care îi sunt aduse.

„Ascultați ce povești spune pe la hramuri acest hoț! Cică el s-a rătăcit puțin pe la Chișinău, dar acolo, la țară, îi este gândul... Spune-le, Plahotniuc, exact pe unde ai rătăcit zeci de ani, povestește-le despre „îndeletnicirile" tale preferate, despre câți oameni ai nenorocit, cum ai ajuns în politică și ce „realizări" are BRIGADA ta”, a mai adăugat aceasta adresându-se lui Plahotniuc.

Menționăm că pe pagina oficială de facebook a lui Vladimir Plahotniuc au apărut mai multe postări de la evenimentele organizate în raionul Nisporeni. Mai mult, nu este exclus ca liderul PDM ar putea participa la scrutinul electoral din februarie 2019, candidând pe circumscripțiaraionului Nisporeni, raionul său de baștină.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!