„Ordinea de zi a fost stabilită cu mari încălcări și abateri, ea abundă în subiecte cu caracter funciar, arendă, ceea ce e inadmisibil, asta trebuie să țină de licitații publice. Ceea ce este important, proiectele sensibile și necesită examinare urgentă, nu sunt incluse în ordinea de zi. Proiectele despre școli, grădinițe, lucrate de fracțiunea socialiștilor nu au fost incluse în ordinea de zi. Noi nu vrem să participa la o astfel de ședință. Solicităm convocarea biroului permanent să stabilească o nouă ordine de zi și nu vom tolera încercările de a pune mâna pe terenuri”, a declarat Ceban de la tribuna CMC.

La rândul său, liberalul Ion Cebanu a declarat că socialiștii au blocat intenționat ședința consiliului.

„Socialiștii au fluturat cu câteva proiecte făcute pe sub masă, dar ei o fac pe musca la arat. La comisiile de profil vine clientela socialiștilor și trec proiectele terenurilor de joacă la brambureală”, a spus Cebanu. 

Ordinea de zi care urma să fie discutată astăzi avea 52 de puncte. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!