Compania franceză EDENRED lansează noi soluții electronice pentru tichetele de masă

Compania franceză EDENRED lansează noi soluții electronice pentru tichetele de masă

Compania EDENRED anunță introducerea pe piaţa tichetelor de masă din Republica Moldova a unei soluții digitale moderne, formată din tichete electronice (carduri) și platformă digitală. În prealabil EDENRED a obținut licența de operator pentru emiterea tichetelor de masă în format electronic, care-i permite să completeze în acest fel beneficiile pe care le oferă cardurile de masă.

Aplicația inovativă, pe care EDENRED a implementat-o cu succes în Cehia şi Finlanda, permite beneficiarilor de tichete de masă utilizarea acestui câștig extrasalarial în toate unitățile comerciale cuprinse în rețea, indiferent de anvergura acestora. EDENRED a dezvoltat această aplicație împreună cu partenerul său local PayNet și vine să suplinească cererea în acest sens a angajaților obișnuiți cu această formă de plată.

În urmă cu trei ani, EDENRED a lansat cu succes pe piața din România soluția digitală formată din card și aplicație mobilă pentru tichetele de masă, fiind utilizată în prezent de peste 750 000 de salariați.

Publicitate

„Tichetele de masă electronice sunt un mare pas înainte în programele moderne de beneficii extrasalariale din Republica Moldova. Cardurile de masă de la EDENRED simplifică procedurile administrative în rândul companiilor și aduc salariaților o flexibilitate sporită. Interesul companiilor și salariaților din Republica Moldova pentru tichetele de masă pe card confirmă apetitul acestora pentru tehnologiile digitale şi pentru beneficiile pe care le aduc acestea în viața de zi cu zi”, spune Dana Sintejudean, Director General al EDENRED România și Moldova.

Tichetele electronice lansate de EDENRED sunt concepute pentru a putea fi folosite inclusiv în unitățile comerciale care nu dispun de un terminal bancar, reprezentând o alternativă pentru tichetele de masă pe suport de hârtie.

Cardurile de masă de la EDENRED vor putea fi utilizate pentru cumpărături alimentare în rețeaua de comercianți parteneri, asigurând o acoperire naţională: hypermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare, restaurante, pizzerii, cofetării, etc.

Compania EDENRED a dezvoltat, de la lansarea sa oficială, acum jumătate de an, cea mai extinsă rețea locală, punând în circulație peste 200 de mii de tichete de masă cu valoarea nominală de aproximativ 7,5 milioane lei pe baza unor contracte cu întreprinderi din Republica Moldova, care au oferit angajaților lor acest beneficiu extrasalarial. Peste 7 mii de angajați moldoveni folosesc tichetele de masă emise de EDENRED, disponibile în peste 1150 de unități comerciale: magazine alimentare, cantine, cafenele și restaurante.

„EDENRED este un promotor activ al alimentației sănătoase, drept urmare ne propunem să creștem gradul de conștientizare asupra obiceiurilor alimentare sănătoase și îmbunătățirea percepției despre importanța pauzei de prânz în afara mediului de lucru. EDENRED, prin tichetele de masă, vizează conștientizarea beneficiilor unui stil de viață sănătos de către toate părțile interesate, respectiv angajați, angajatori și instituții ale statului”, spune Vianney du Parc, Director Regional EDENRED Europa Centrala și de Est.

Tichetele de masă sunt importante pentru faptul că măresc puterea de cumpărare a angajaților și cultivă, în timp, o relație corectă și de încredere între angajatori și angajați.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal