*Acest material este sponsorizat

Conceptul „Consultanță 360°”, lansat pentru prima dată în Republica Moldova, la inițiativa Cromwell Evan Global și Vernon | David

Conceptul „Consultanță 360°”, lansat pentru prima dată în Republica Moldova, la inițiativa Cromwell Evan Global și Vernon | David

După mai mult de 10 ani de experiență în domeniul consultanței financiar-fiscale acumulată în diverse companii de specialitate, inclusiv în PwC și KPMG, Oana Motoi a decis să fondeze Cromwell Evan Global. Lansată de curând în București, compania își deschide astăzi ușile oficial și în Chișinău. Vernon | David, condusă de avocatul american, Charles Vernon, este o casă de avocatură de top în Republica Moldova, cu o impresionantă expertiză multinațională de peste 17 ani. Ambele companii vin cu un concept nou, cel de Consultanța 360°.

„Misiunea Cromwell Evan Global este de a oferi cele mai eficiente și inovative soluții în domeniul financiar și de afaceri, bazându-se pe o experiență vastă în piețe bazate pe tradiții, precum și în cele emergente. În cei 10 ani de experiență în domeniul consultanței financiare și fiscale, dintre care patru ani la Chișinău, am descoperit atât oameni minunați, cât și parteneri de încredere alături de care putem să contribuim la valorificarea potențialului investițional al Republicii Moldova. Iar asocierea cu un birou de avocatură renumit precum VERNON | DAVID ne onorează și suntem nerăbdători să demarăm primele proiecte împreună”, spune Oana Motoi, Fondator & Managing Partner Cromwell Evan Global.

Înființată în România în anul 2001, VERNON | DAVID are actualmente cinci parteneri. Astfel, alături de Charles Vernon, partener fondator este Daniela David, precum și partenerii Diana Neagu, Corina Țigănaș și Maria Nica. Deși activează pe piața din Moldova încă din 2001, în 2009, Vernon David și-a reconstituit oficial prezența în Republica Moldova și și-a deschis biroul la Chișinău. Renumele său vine din profesionalismul staff-ului, format din peste 30 de avocați americani, români și moldoveni care oferă o abordare inovativă și pragmatică, având un nivel mare de experiență, cunoștințe și ambiție în deservirea clienților. Biroul din Republica Moldova este condus de către partenerul VERNON | DAVID, Diana Neagu, cu experiență în domeniu de peste 15 ani și având în portofoliul ei tranzacții multijurisdicționale, în valoare de sute de milioane de Euro.

„Ne mândrim cu o echipă remarcabilă de avocați, care au talentul și abilitățile necesare de a înțelege business-urile cărora le oferim consultanță. În toți acești circa 10 ani de activitate la Chișinău am oferit consultanță și expertiză legislativă nu doar companiilor private, dar și autorităților”, spune Diana Neagu, Partner Vernon|David care adaugă: „Lucrăm cu Oana de mulți ani. Este un profesionist desăvârșit și, din punctul nostru de vedere, cel mai bun consultant fiscal pe piața. Știm ca, împreuna vom putea să oferim servicii la cele mai înalte standarde”.

Pentru a veni în întâmpinarea unei necesitați manifestate de piață, Cromwell Evan Global lansează un nou serviciu de consultanță integrată, ce ușurează procesul investițional și reduce costurile investitorilor. „Conceptul de Consultanță 360° a fost generat ca urmare a experienței imense pe care o avem cu oamenii de afaceri care permanent au semnalat necesitatea unui spectru larg de servicii atunci când planifică o nouă investiție. Prin acest serviciu, CEG este coordonatorul unei asocieri de business din domeniul serviciilor profesionale, alături de experți tehnici din diverse domenii precum energie, IT, private banking sau imobiliare, astfel încât să putem asigura consultanță integrată. Nu doar recomandăm niște consultanți, suntem integratorul care coordonează toți experții – fiscali, financiari și tehnici, necesari în planificarea și implementarea eficientă a unei noi investiții”, declară Oana Motoi, Fondator & Managing Partner Cromwell Evan Global.

Pentru a implementa conceptul, Oana Motoi a făcut echipă cu doi experți recunoscuți în domeniile private banking și energie: Alex Massaci – cu o experiență de 18 ani în cadrul PwC și fost director al biroului din România Gutman Bank și Șerban Țigănaș – expert cu peste 40 de ani de experiență în energie, consultant al Băncii Mondiale în domeniu și fondator al TEB Energy Business. Pe lângă acești experți bine cunoscuți, CEG deține o rețea de alți consultanți cu experiență dovedită în domenii precum IT și imobiliare, domenii extrem de active în UE și mediul de afaceri din Moldova.

Atât Cromwell Evan Global, cât și Vernon | David fac parte din comunitatea celor mai active asociații de afaceri de la Chișinău, cum ar fi Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR), Asociația Businessului European și Camera de Comerț Americană din Moldova.

„Misiunea primordială a unei asociații de afaceri precum AIR este de a fi acea punte de legătură între mediul de afaceri din România si mediul de afaceri din Republica Moldova. Or, parteneriatul dintre Vernon | David și Cromwell Evan Global ne oferă încrederea că avem capacități excepționale de a transfera în Republica Moldova cele mai eficiente practici de doing-business care au deja un impact valoros atât în Uniunea Europeană cât și Republica Moldova”, a declarat Dan Nuțiu, președintele executive al AIR.

Valoarea investiției Cromwell Evan Global în birourile de la Chișinău și București este de 100 de mii de euro.

DESPRE CROMWELL EVAN GLOBAL

Cromwell Evan Global este o companie independentă care oferă servicii fiscale și de consultanță în afaceri. Compania a fost lansată de Oana Motoi, consultant financiar cu o experiență de 10 ani în România și Republica Moldova, inclusiv la KPMG și PwC. Compania lucrează cu o bancă de top de pe piața românească care a intrat recent și în Republica Moldova. CEG acordă asistență mai multor investitori și antreprenori activi în Republica Moldova, dar și în regiune, cu activități în sectoare precum retail, IT și construcții. CEG a lansat o nouă linie de consultanță în afaceri: Consultancy 360°, care oferă investitorilor un pachet consultativ integrat, coordonând toți experții - fiscali, financiari și tehnici - necesare pentru planificarea, implementarea și finalizarea proiectelor  investiționale de succes.

DESPRE VERNON | DAVID

Vernon | David este o firmă de avocatură de tip boutique cu peste 30 de avocați prezenți atât în Moldova, cât și în România. Cu o echipă înalt calificată, având experiență internațională semnificativă, firma este formată din avocați din SUA, Moldova și România. Vernon | David are privilegiul de a asista mai mulți investitori importanți și bine-cunoscuți în tranzacțiile lor și de a-i ajuta să-și consolideze și să-și extindă prezența pe piață. În Republica Moldova, Vernon | David a asistat investitori renumiți de pe piață, cum ar fi Orange Moldova și Banca Transilvania, care au efectuat achiziții recente pe piața locală.

P.

P.

Vezi și aceste știri
UE va oferi o evaluare ecologică a râului Nistru, în legătură cu construcția hidrocentralei ucrainești

UE va oferi o evaluare ecologică a râului Nistru, în legătură cu construcția hidrocentralei ucrainești

Ziarul de Gardă: Avocata Poporului „asistată” de un fost client, condamnat penal pentru proxenetism

Ziarul de Gardă: Avocata Poporului „asistată” de un fost client, condamnat penal pentru proxenetism

Vadim Rață, marcator pentru a doua etapă la rând în Liga 1

Vadim Rață, marcator pentru a doua etapă la rând în Liga 1

Advertoriale
Un laborator AgTech cu drone și mecatronică va fi creat în două universități din țară

Un laborator AgTech cu drone și mecatronică va fi creat în două universități din țară

e-Garanția OTP Bank – 100% online și în mai puțin de 3 ore

e-Garanția OTP Bank – 100% online și în mai puțin de 3 ore

Cărturești la Muzeu: o nouă librărie Cărturești se deschide în centrul capitalei, în cadrul Muzeului Național de Istorie

Cărturești la Muzeu: o nouă librărie Cărturești se deschide în centrul capitalei, în cadrul Muzeului Național de Istorie

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Gadgeturile noastre de toate zilele (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Viața de după căsătorie sau „iubirea asta nu ți-i trali-vali” (VIDEO)
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
Cele mai populare
 • 1
  Explicația Maiei Sandu pentru creșterea bugetului pentru președinție (VIDEO)
 • 2
  De pensionare anticipată vor beneficia în jur de 5.000 de persoane anul viitor. Criticile aduse acestei facilități
 • 3
  După o pauză de 10 ani, membrii unei asociații obștești conduse de Sergiu Sîrbu vor monitoriza alegerile din țară
 • 4
  Focar în trafic! Soluții pentru ambuteiajele din Chișinău, sugerate de cititorii AGORA: Transport public, parcări sau centură de ocolire a orașului (VIDEO)
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.