Sănătate INFO a scris despre lipsa salariilor după ce a obținut confirmarea de la „mai mulți angajați din cadrul ANSP care au semnat scrisoarea către Silvia Radu”. La scurt timp, a apărut și reacția ministrului. „Noi ne respectăm promisiunile, chiar dacă unii cârcotași din presă caută motiv de acuzații fără să ne ceară opinia. Salariile celor de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică au fost virate spre conturile salariale. În următoarele câteva ore trebuie sa ajungă pe conturile angajaților”, a scris aceasta pe Facebook.

Amintim că pe 27 septembrie, angajații Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), care nu și-au primit salariile deja de două luni, au primit promisiunea Silviei Radu. Ministrul a convocat o ședință de urgență cu conducerea agenției și a promis că oamenii își vor ridica salariile de pe 1 octombrie.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!