„Suntem sortiți să luăm țara în mâini și să punem capăt fărădelegilor. Trebuie să le spunem „ajunge”. Până aici am mers. Eu sper că toți vom fi împreună, în această perioadă deloc ușoară. Când câștigă, câștigă echipa. Echipa despre multe vorbește. Să mergem înainte”, a spus Bolea de pe scenă.

„Vasile Bolea candidează în cel mai dezvoltat și cultural sector. La Botanica sunt oameni culți, care au ridicat această țară. Eu cred că Vasile va lupta cu fărădelegea, care va face tot posibilul ca viața oamenii să fie mai bună. Prin anticamera lui au trecut sute de oameni pe care el i-a ajutat. Eu am văzut că el face o muncă sinceră. El e cel mai competent candidat pentru această circumscripție. Suntem obligați să câștigăm aceste alegeri”, a declarat colegul lui Bolea, Vlad Batrîncea.

Pe colegul său l-a lăudat și fostul candidat la Primărie, Ion Ceban. „Vasile e un om cu literă mare”. 

Vedeți aici ce adrese cuprinde circumscripția nr.24.

Bolea este jurist și fost rugbist. Din decembrie 2014 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova, ales pe lista socialiștilor.


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!