Provocare „extraterestră”: Vreau să marchez mai multe goluri în Champions League decât Messi

Provocare „extraterestră”: Vreau să marchez mai multe goluri în Champions League decât Messi

În vârstă de 25 de ani, Harry Kane are doar 9 goluri în UEFA Champions League, în 11 meciuri jucate în competiția principală. Prin comparație, însă, Messi a debutat în competiție la 17 ani, în timp atacantul lui Tottenham a făcut-o la 23 de ani. Englezii de la Telegraph au întocmit o statistică interesantă: dacă ar marca un gol împotriva Barcelonei miercuri seară, Kane ar ajunge la 10 reușite în 12 meciuri, în timp ce Messi a ajuns la acest număr de reușite în 23 de partide.

„Messi a stabilit un nivel, cred că el și Cristiano Ronaldo au depășit standardele normale stabilite de alți oameni în anii trecuți. Marchează atâtea goluri, 40, 50 sau 60 și, ca atacant, vreau și eu să încerc să fac același lucru. A stabilit cu siguranță un standard pentru noi, restul. Încă înscrie mult și pe mine mă motivează să mă îmbunătățesc și într-o zi o să înscriu tot atâtea goluri cât el, dacă nu mai multe”, a spus Harry Kane.

„Să înscriu un hat-trick ar fi ceva fantastic pentru mine și pentru echipă, desigur. Ar fi senzațional să pot lua mingea acasă. Vom vedea ce se întâmplă și în primul rând voi munci pentru echipă”, a mai spus atacantul lui Tottenham și al naționalei Angliei.

Kane se bucură de multă încredere și din partea antrenorului de la Tottenham, Mauricio Pochettino: "Harry e capabil de orice. Are calitate, talent și potențial în campionat. Tottenham este capabilă să meargă în Champions League în fiecare sezon și suntem capabili să ne luptăm de la egal la egal cu Real Madrid și Barcelona".

„Desigur, Harry Kane este pentru mine unul dintre cei mai buni atacanți din lume și are nevoie de ajutor din partea echipei pentru a primi mingi în poziții bune pentru a marca. E atât de tânăr și de talentat și singurul lucru pe care nu îl putem schimba e timpul, nu putem accelera procesul. Are posibilitatea să înscrie multe goluri în Champions League”, a mai spus tehnicianul argentinian al londonezilor.

Idealul pe care și l-a impus Kane este o provocare extremă. În acest moment are 9 goluri și, chiar dacă Messi nu ar mai înscrie niciodată, englezului i-ar trebui 10 sezoane cu o medie de aproape 10 goluri, pentru a-l depăși pe starul argentinian de la Barcelona.

Golgheterul Ligii Campionilor este Cristiano Ronaldo, cu 120 de goluri.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal