Competițiile sportive sunt la ordinea zilei în cadrul Libra. La Maratonul de la Chișinău toți cei 100 de alergători au ales cursele de 10, 21 și 42 de km, pe care le-au parcurs cu brio.

„Am alergat multe maratoane, semimaratoane. Nu-i pentru prima dată. Suntem foarte entuziasmați să alergăm cu ocazia celor 100 de ani ai României aici la Chișinău. Suntem foarte emoționați.” Doina Andrei, director financiar Libra Internet Bank.

Dacă ești și tu un entuziast, acum poți intra în echipa Libra. Compania este în căutare de noi colegi din Republica Moldova. 

„Avem colegi din Republica Moldova, cu rezultate foarte bune, și ne dorim în continuare să aducem oameni noi, foarte ambițioși, de nota 10. Trebuie să fie foarte ambițioși și să tragă tare. E la fel ca la Maraton. Cu cât sunt mai ambițioși și își doresc să ajungă la rezultat, atât au șanse mai mari să o facă.” Sorin Cerbu, director regional Libra Internet Bank.

Alatura-te echipei: https://www.librabank.ro/angajari-RepublicaMoldova

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.