FOTO, VIDEO. Cum îți poți crește vânzările cu ajutorul influencerilor sau despre bere pe gustul băieților de la Zebra Show

FOTO, VIDEO. Cum îți poți crește vânzările cu ajutorul influencerilor sau despre bere pe gustul băieților de la Zebra Show

E bine să știți că termenul de „influencer marketing” a cunoscut o creștere cu 325% a numărului de căutări în mediul online timp de o lună și mai mult de 200 de agenții de influenceri au apărut pe piața mondială.Pe piața din Republica Moldova, anul acesta, și-a făcut loc Makeover Buro, o subsidiară a agenției deja existente în țara vecină, România. De ce? Pentru că marketingul cu influenceri este responsabil de creșterea substanțială a achizițiilor online ale clienților de peste tot în lume, iar companiile se declară dispuse să-și mărească bugetul de influencer marketing, în următoarele 12 luni. 

Deschizătorii de drum

Pentru că prima bere a Moldovei sărbătorește 145 de ani de la fondare în 2018, „EFES Vitanta Moldova Brewery” S. A și-a propus să ajungă la inima cât mai multor consumatori. Zis și făcut!

Publicitate
...

Reprezentanții companiei au contractat pentru perioada Summer Fest serviciile Makeover Buro. Distracția și impactul pe online le-a fost asigurat pe parcursul celor 2 zile de festival.

Expunerea online a generat un total de 129 de postări cu mențiunea festivalului și mai mult de un milion de impresii în cele trei zile ale festivalului.

În total au fost implicați șapte influenceri cu un public total de peste 500K urmăritori.

În urma acestei colaborari, cererile de promovare la bere au crescut și s-a născut un spot online numai bun pentru Oktoberfest, livrat la comanda localului Double Beer. În Octombrie se bea bere bună rău, dar și mai important se bea cu oameni buni!

Cam în felul ăsta:

data-content-id=

Ai văzut? Spotul are peste 80 de mii de vizualizări și sute de distribuiri în masă. Ce companie nu și-ar dori un asemenea impact pentru produsul său? Contractanții au mizat pe cartea care trebuie, iar influencerii și-au făcut treaba de minune.

Tips: Când folosești un influencer, creezi o relație de încredere imediată cu publicul tău, folosindu-te de încrederea pe care acesta o are în el. Această strategie îți aduce mai mult succes decât folosirea anunțurilor publicitare, pe care, de cele mai multe ori, consumatorii le blochează. Aducând produsele în fața publicului devii asigurat că aceștia vor afla de ele.

...

Ce face Makeover Buro?

Pe măsură ce YouTube, Facebook și Instagram au crescut în popularitate, au apărut noi celebritați din social media sau altele mai vechi s-au reactivat prin diverse activități realizate pe online. Pentru că talentul și impactul acestor persoane necesită consiliere, dirijare și orientare, a fost necesară apariția unei agenții de Influenceri. Azi, sub umbrela Makeover Buro se regăsesc influenceri, bloggeri, youtuberi, instagrammeri, oameni cu comunități mari pe Facebook, celebrități media, artiști etc. Toți sunt implicați în diverse activități sociale, comerciale și de imagine, menite să asigure tuturor părților implicate beneficii de lungă durată, iar publicului și urmăritorilor, content pe gustul lor.

Pe langa influencer marketing, Makeover Buro prestează servicii ca producție foto/video, activări de campanii, creare de content, social media management etc.

Tu ce faci ca să-ți crești vănzările? ☺

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal