Corpurile neînsuflețite ale femeii și copilului au fost găsite la etajul 14. Salvatorii și pompierii au evacuat toate persoanele din scara blocului.

În urma deflagrației, șase persoane au fost internate la spital cu diverse traumatisme, inclusiv un pompier. Potrivit ultimilor informații, pompierul este în stare stabilă, primind contuzii și leziuni ușoare.

În urma leziunilor obținute, un bărbat în vîrtstă de 77 de ani a decedat în spital.

Potrivit datelor preliminare, în urma exploziei au decedat, astfel, trei persoane. La fața locului IGSU a instituit o celulă de criză. Pentru intervenție în total au fost antrenate 16 unități de tehnică specială și aproape 100 de angajați IGSU, fiind ridicată pe alertă întreagă garnizoană a mun. Chișinău. Pentru stabilirea circumstanțelor deflagrației activează organele de drept. La fața locului sunt antrenați grupul de psihologi al IGSU pentru acordarea asistenței psihologice sinistraților. Salvatorii și pompierii efectuează lucrări de deblocare și căutare în interiorul clădirii.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!