Potrivit mai multor postări publice pe Facebook, inclusiv într-un grup creat după explozie, femeia decedată nu avea părinți, iar soțul acesteia, care a rămas în viață, este originar din Camerun și nu are pe nimeni în Republica Moldova. Internauții se mobilizează pentru a aduna banii necesari pentru înmormântări.Din primele informații, femeia era profesoară la Universitatea Pedagogică „Ion Creangă”. „Tragica explozie de pe bulevardul Moscovei i-a luat de printre noi pe fosta noastră studentă și colegă, Olga Dolgova, și pe copilul ei de 4 anișori.  Vestea cumplită ne-a sfâșiat inimile. Prea dur. Mult prea devreme a plecat printre îngeri. Catedra Limbă și comunicare exprimă sincere condoleanțe  rudelor, prietenilor și tuturor celor care i-au cunoscut. Lumină lină să aveti în împărăția cerurilor!”, scrie într-un mesaj de Facebook postat din numele catedrei.

ProTV scrie că potrivit poliției, cadavrele celor doi nu au fost încă scoase de sub dărâmături. De dimineață, nimeni nu mai are acces în blocul afectat de explozie. Salvatorii vor să consolideze până diseară construcția ca să scoată de acolo corpurile celor doi decedați.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!