Bismobil Kitchen, un bilanţ de succes adunat în şase ani

Bismobil Kitchen, un bilanţ de succes adunat în şase ani

Pe 10 octombrie 2018, compania „Bismobil Kitchen” aniversează 6 ani de activitate. Drumul spre această performanță a fost plin de provocări. Multe stereotipuri și mituri au fost anulate, uneori chiar s-au adeverit atunci când e vorba de lansarea unei afaceri, fapt prin care a trecut și „Bismobil Kitchen”. Începturile au fost ambiţioase, dar cu ţeluri bine definite: crearea unui mobilier bine făcut şi de înaltă calitate, cu prețuri accesibile.   

...

Din 2012 au fost concepute proiecte de mobilier în diverse stiluri, pentru gusturi diferite și au fost realizate sute de bucătării. Nu doar echipamentul de ultimă oră din domeniu este folosit pentru a crea produse din materie primă de top, dar și maeștri cu dexteritate obținută în timp. Se pune accent pe siguranţă şi confort, ergonomie și mai ales, pe dragostea de a găti pentru cei dragi. Bucătăria este mai mult decât un loc unde ingredientele se transformă în bucate. E un loc unde se adună oamenii dragi, e spațiul ce necesită o atenție deosebită, cu un mobilier mai exploatat decât cel din restul locuinței. Nu uităm însă de faptul că e unul cu mai multe provocări în a fi creat și instalat. „Bismobil Kitchen” produce în exclusivitate bucătării, fiind o companie cu experiență în domeniu.

Publicitate
...

Chiar din start, în primul an de activitate, dedicația pentru excelență a fost apreciată când au primit o distincţie importantă. Evenimentul a avut loc în cadrul unei expoziţii de mobilă organizată la „Moldexpo”, Chişinău. Reprezentantul regional „Hettich” ( compania recunoscută în UE, dar și pe plan mondial în producerea componentelor de deschidere și accesorii pentru bucătării) a decis să premieze cele mai originale proiecte de bucătărie expuse la eveniment, iar cei de la „Bismobil Kitchen” au fost marii învingători.

...

După şase ani de activitate, lista performanţelor este una în ascensiune. Am putea enumera un showroom, câteva magazine, o echipă extinsă, atelier nou de producere, o strategie de dezvoltare îndrăzneață pentru piața din Republica Moldova și parteneriate cu furnizori cum ar fi: „Unicompro”, „Teka Moldova”, „Numina”, reprezentații oficiali a concernelor „AGT”, „EGGER Group”, „Kessebohmer”, „Teka”, „Hettich” etc. Cu cei din urmă se face regulat schimb de experiență în Germania, în special pentru a implementa tot ce e mai bun pe piața din țară. Compania este receptivă la colaborări, participări la diverse evenimente de profil atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare. Aici pot fi enumerate vizitele de la producătorii cu renume mondial ( „Hettich”, „Nobilia”) sau prezența la una dintre cele mai prestigioase expoziții cum ar fi „EuroCucina” din cadrul „Salon de Mobile 2018” de la Milano.

Ofertele generoase (cum ar fi oferirea gratuită de bucătării) nu sunt o noutate. În acest context, cu ocazia aniversării de șase ani a companiei, primiți în dar o mașină de spălat vase la fiecare achiziție de bucătărie.

(*promoţia esta valabilă conform unor termeni şi condiţii)

Până pe 15 octombrie aveţi ocazia să vizitaţi expoziţia „Bismobil Kitchen” din cadrul „Shopping MallDova”.

...

Bismobil Kitchen - PLĂCEREA DE A GĂTI ACASĂ!

Tel. 079619638

www.bismobilkitchen.md

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal