„Copii! Lăsați telefoanele și tabletele la o parte. Și vorbiți cu părinții și bunicii voștri. Că telefoane și tablete o să mai fie. Dar părinții și bunicii îmbătrânesc și se trec” - este îndemnul scriitorului pentru tânăra generație. De altfel varianta revizuită a cărții „Vinil”, lansată în 2015, se adresează tuturor generațiilor.

Opera surprinde prin varietatea de subiecte și emoții abordate. Gusturile din copilărie, lecturile, tehnologiile și chiar... fotbalul. Adunate toate împreună, exprimă artă. La fel și lansarea, de unde nu au lipsit vinul și acordeonul. Și cum îi șade bine unei lansări ca la carte, proiectul de artă a beneficiat de susținerea Mobiasbancă.

Noua ediție „Vinil Collection” are 183 de pagini, toate mai actuale și mai aproape de cititor. Pentru că, vorba lui Igor Guzun, „nu-i de ajuns să fii mai bun decât alții, trebuie să fii azi mai bun decât tine, cel de ieri”.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.