Iată câteva din răspunsurile trecătorilor:

„Moldova noastră este un stat corupt. Aici numai bandiți, tâlhari, altceva nu mai e. Ce bun fac ei pentru noi? Ei nimic nu fac bun.” 

„Da, sigur este corupt și este evident, luând în calcul ceea ce se întâmplă în țară, la nicel politic, poliție, studii. Sunt anumite schimbări, cel puțin la nivel de poliție că interacționez mai des cu ei, dar există aceeași corupție cum era și înainte, doar că la alt nivel și la sume mai mari.”

„La noi nu-i puterea poporului, e a mafiei, a masonilor. Să nu voteze niciun berbec, toți care se balotează (n.r. - candidează), toti sunt masoni. Toți funcționarii sistemului, toți sunt corupți. Aceea sunt ciobani, ceialalți sunt berbeci, iar poporul e făcut oi.” 

Și totuși... o concluzie

„E tare bine în Moldova. E bine de trăit, avem di tăti. Dreptatea e la Dumnezeu. Noi nici nu trebuie să o căutăm pe pământ că ea nu există.”

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!