UPDATE: La scurt timp după publicarea știrii, video a fost șters de pe pagina OT Drochia.

„Domnule Corneliu Padnevici, noi, toți copii satului Sofia, vă mulțumim foarte mult, deoarece de drumuri bune au nevoie nu doar cei maturi, dar și copiii. Noi avem biciclete cu care putem circula nu doar pe drumul care este puțin.. (n.r. - stricat), dar pe aici. Mulțumim foarte mult”, spune copilul.

După scurtul discurs, ia cuvântul și deputatul. „Vrem să-i mulțumim domnului președinte, Vlad Plahotniuc, pentru că a găsit și poate să demonstreze că bani sunt și trebuie corect să-i valorificăm, să-i aducem în localitățile noastre și să construim atât drumuri, cât și rețelele de apeduct, canalizare, iluminare stradală”, a spus Padnevici după ce i-a strâns mâna băiatului.

Previziunile AGORA arată că deputatul Corneliu Padnevici ar urma să candideze la Drochia. Cel puțin, acesta a ținut să meargă în mai multe sate care, întâmplător sau nu, anume din această circumscripție fac parte. A avut întruniri cu locuitorii din localitățile Palanca și Moara de Piatră, ședințe de lucru în satele Maramonovca și Șalvirii Vechi, a fost la o tabără de odihnă din orașul Drochia, etc.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!