În acest an, EA.md și-a propus ca zâmbetele să nu dispară de pe fețele participantelor pe toată durata serii. Acest lucru le-a reușit cu siguranță băieților de la Comedy Zebra Show.

Petrecerea nu a trecut fără provocări. Așa că femeile s-au întrecut în diverse concursuri. Au și dansat în ritmuri de Zumba, având un antrenor pe măsură – Fit Mami.

Bineînțeles, participantele au fost răsfățate. Masorii de la Shiro Massage au avut grijă să le ofere câteva minute de relaxare, iar Bacio di Bolle și Casa Rinaldi le-au alintat cu vin spumant și bucate alese.

Seara a culminat cu un tort delicios, cel mai mare de până acum. A avut aproape 22 de kg și a fost pregătit cu iscusință de „7 Spice”.

Iar darurile și banii adunați în cadrul petrecerii au fost donate beneficiarelor centrelor de plasament ale Misiunii Sociale Diaconia.

Și nu în ultimul rând, toate se datorează și gazdei evenimentului – Backstage Music Hall.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!